L'Assemblea Local de Masquefa en suport dels procediments democràtics i assemblearis de la CUP.

La CUP de Masquefa, vol expressar el seu suport a la resolució presa pel Consell Polític + GAP del passat 3 de Gener, tant en la forma, pels procediments estrictament democràtics i assemblearis utilitzats, com en el fons, oposant-nos al segrest que CDC està fent del procés d'alliberament nacional a través de la figura d'Artur Mas i Gabarró, reflectint el posicionament del grup parlamentari de la CUP en 10 abstencions o 5 vots afirmatius i 5 de negatius.

 

Creiem fermament que aquesta és la millor manera d'accelerar la llibertat del nostre poble i no caure de quatre grapes en un neoautonomisme de la mà d’Artur Mas. Alhora volem reivindicar la utilitat de la CUP com a eina de construcció de la nació socialista i feminista sencera, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Per tant la CUP Masquefa seguirem treballant en la mateixa línia com fins ara en el municipalisme de base i en l'alliberament del nostre país.

Expressem també tot el nostre recolzament a les diputades, militants i simpatitzants de l’organització que aquests darrers dies han estat el centre d’insults només per el fet de ser dones, alhora que rebutgem aquesta i qualsevol violència patriarcal.

Seguim, visca la Terra.


Assemblea local de la CUP Masquefa

La CUP-CC reafirma el seu compromís de lluita i treball cap a la independència, com a pedra angular en la construcció de la República Catalana i un model de societat amb plena justícia social.